dimarts, 5 de maig del 2009

"Million dollar baby"


"Million dollar baby" es una pel·lícula dramàtica que narre l'historia de tres persones. Esta dirigida per Cleant Eastwood.
Conta l'historia de Frankie Dunn, entrenador dels millors boxejadors de l'historia. El seu lema principal que li done als seus homes es "protegeix-te a tu mateix en tot moment". Ell va tindre una dolorosa separació amb la seva filla i Frankie no ha tingut el valor durant molt de temps de arrimar-se a la seua filla. Es un home que acudeix a misa diàriament des de fa 23 anys. El seu únic amic és Scrap, un ex-boxejador que cuide del seu gimnàs de Frankie.
Un dia va aparèixer en el seu gimnàs una xica que es deia Maggie Fitzgerald. Ella mai va tindre molt d'èxit, però es una xica decidida pel que vol fer, i el que ella volia era boxejar. Maggie volia que Frankie la entrenara i confiara en ella, però ell li va dir que era molt major i que ell no entrenava a xiques. Al pas del temps, Maggie continuava anant a entrenar-se, fins que va arribar el dia en el que Frankie va acceptar entrenar-la.

El argument de aquesta historia es molt emotiu i també es molt important la sintonia que utilitzen a l'hora de contar les escenes tristes.

Vos la recomane per a tots!